Facebook pixel

Nieuws

Stagiair WordPress Webdeveloper

M/V – 40 uur

Vacature Wordpress Developer

Is zowel de voor- als achterkant van een WordPress website voor jou bekend terrein? Weet jij samen met ons online-team het maximale uit dit platform te halen om uitdagende projecten vorm te geven? Vind je het daarnaast ook leuk om je kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als front-end developer ben je samen met je online-collega’s onderdeel van het creatieve team op de studio en denk je mee over de beste oplossingen voor onze klanten. Zodat je het gedrag van hun prospects en klanten beïnvloedt met jouw werk. Je vertaalt communicatieconcepten naar online presentaties, websites, conversieverbeteringen, nieuwsbrieven, landingpages, SEO en je staat aan de basis van reclameconcepten. Naast je technische kennis van HTML, CSS, Javascript en PHP rekenen we ook op jouw bijdrage aan een gezellige werksfeer.

Switch Reclamebureau is een nuchter, maar zeer creatief reclameteam van 13. We werken dagelijks aan strategie, concept en creatie van on- & offline marketing-communicatie met impact. Dat blijkt, want we zijn flink aan het groeien. Wil je veel leren, meegroeien, werken aan mooie projecten met creatieve collega’s in een bijzonder prettige werkomgeving? Nodig jezelf dan uit voor een gesprek door een CV of prikkelende mail te sturen naar daniel@switchreclamebureau.nl.

Deel 't artikel
Neem contact op met Daniël
Contact
Bekijk het team
Over ons

Bel mij

Bel mij icon
Laat u terugbellen door ons

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.

sluiten