Klant

Van Schie

Van Schie is actief in de gehele breedte van de grond-, weg- en waterbouw. Men voert al bijna 50 jaar werken uit voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging BV zijn allen onderdeel van de Van Schie Groep. Van Schie is succesvol door de nuchtere aanpak en frisse presentatie die duidelijk maakt dat we meer van oplossingen dan problemen houden.

Web design & development

Van_schie_website_smartphone

Uitdaging

Van Schie is een groot bedrijf dat we groots willen neerzetten. De duidelijke en herkenbare huisstijl (die we al eerder maakten) is de basis geweest van het design. De website moet gebruiksvriendelijk zijn en erg functioneel op ieder device.

Aanpak

Met de klant goede afspraken gemaakt over de vindbaarheid en de belangrijke eigenschappen van de oude website. Veel dingen hebben we anders gedaan en verbeterd. We hebben vier verschillende pagina ontwerpen gemaakt die door de hele website gevarieerd kunnen worden. De website is zo gebouwd dat de klant zelf teksten en afbeeldingen eenvoudig kan aanpassen.

Van_schie_website
vanschie_website_hand_smartphone

Huisstijl, IM's cobouw en 50 jaar van Schie

van_schie_bouwhelm

Uitdaging

Ontwikkel de bestaande huisstijl naar een nieuwe stijl die frisser is en duidelijk doorgevoerd kan worden. Deze nieuwe look vertalen we naar huisstijl, commerciƫle zaken en media-advies.

Aanpak

Logo, huisstijl drukwerk en bestickering/aankleding van materieel, pand en bedrijfspresentaties.

Huisstijl

IM's

Cobouw

Advertentie

50 jaar Van Schie

Van Schie - Huisstijl, IM's cobouw en 50 jaar van schie - Advertentie
Van Schie - Huisstijl, IM's cobouw en 50 jaar van schie - Advertentie
Van Schie - Huisstijl, IM's cobouw en 50 jaar van schie - Advertentie