Klant

Van Beers tandtechniek

Bestaat er een speciaal gen met aanleg voor tandtechniek? Wetenschappelijk bewijs is er niet, maar feit is wel dat tandtechniek in het DNA van de familie Van Beers zit. Want inmiddels staan vier generaties tandtechnici garant voor maar liefst 50 jaar pure vakmanschap. En dat zie je terug in de kwaliteit van hun werk.

Logo & stationary

van beers beeldmerkje

Uitdaging

Een nieuw en fris logo maken dat aansluit bij deze tijd.

Aanpak

Diverse logo studies erop losgelaten en uiteindelijk uit gekomen op een abstracte vorm van een boortje dat gebruikt wordt in de tandtechniek. We hebben gekozen voor stijlvolle en rustige kleuren die mooi en in evenwicht zijn met het medische wit.

Huisstijl van Beers

van beers logo 1
van beers logo 2
van beers stationary

Webdesign - en development

van beers smartphone

Uitdaging

Een frisse en functionele website designen en bouwen. De vernieuwde huisstijl terug laten komen en zorgen voor een eigen identiteit. Dat begint bij vorm, lettertype en kleur.

Aanpak

Goed gekeken naar de oude website. Op zoek gegaan naar verbeter punten en deze meegenomen in de nieuwe site. De nieuwe site is ook responsive en duidelijk zichtbaar op ieder device. De frisse kleuren die gebruikt zijn in combinatie met veel wit dragen bij aan een professioneel geheel.

van beers website