Facebook pixel

Klanten

Solvinity

Je zou Solvinity een cloudpartner kunnen noemen. Of een managed hosting-provider. Beide omschrijvingen dekken echter niet helemaal wat ze voor een organisatie kunnen betekenen. Ze zijn een vooruitstrevend managed hosting-bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst. Ruim 180 medewerkers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van hun klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. Vanzelfsprekend met alle (inter)nationale certificeringen die je nodig hebt om compliant te zijn.

Webdesign & development

Deel deze campagne
solvinity_smartphone_image

Uitdaging

IT Experiences is een website van Solvinity waar events worden aangekondigd en verschillende content wordt gedeeld door middel van whitepapers en een blogpagina. We hebben een logo ontwikkeld dat aansluit bij de huisstijl van Solvinty. De website is clean, helder en erg gebruiksvriendelijk.

Aanpak

Samen met de klant goed gekeken naar de indeling van de website. Content moet eenvoudig toegevoegd worden en moet op ieder media apparaat goed zichtbaar zijn. De website bestaat uit eenvoudige kolommen en blokken.

it-experiences_web

Blogpagina

it-experiences_blog_page

Event - This is cloud control

Deel deze campagne
IT_experiences_logo

Uitdaging

Het event This is cloud control een gezicht geven!  We wilden een leuke en sympathieke draai geven aan het event.

Aanpak

Alles stond in het teken van op reis gaan. De locatie was ook op Schiphol. De uitgenodigden kregen een boardingpass, een trolley en een koffer label. Het geheel kan je hieronder bekijken. Het event hebben we al eerder vormgegeven voor Solvinity, maar toen heette Solvinity nog ASP4all (zie de after movie onderaan deze pagina).

Boardingpass

uitnodiging

IT_experiences_boardingpass

Trolley + kofferlabel

voor alle uitgenodigden

IT_experiences_trolley

Roll-up banners

voor op het event

IT_experiences_rollup_banners

After movie - Cloud control experiences

Toen Solvinity nog ASP4all heette hebben we dit event ook mogen beetpakken!

Infographic

De infographic is een op zich zelf staand project geweest

Infographic_solvinity

Bel mij

Bel mij icon
Laat u terugbellen door ons

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.

sluiten