Klant

Solvinity

Je zou Solvinity een cloudpartner kunnen noemen. Of een managed hosting-provider. Beide omschrijvingen dekken echter niet helemaal wat ze voor een organisatie kunnen betekenen. Ze zijn een vooruitstrevend managed hosting-bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst. Ruim 180 medewerkers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van hun klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. Vanzelfsprekend met alle (inter)nationale certificeringen die je nodig hebt om compliant te zijn.

NEXT LEVEL Medewerkers EVENT

Uitdaging

Solvinity organiseert ieder jaar een knallend evenement voor haar medewerkers. Dit is een uniek evenement dat elk jaar een andere uitstraling heeft. De communicatie rondom dit event moet natuurlijk ook uitnodigend zijn. Medewerkers moeten er echt naar uitkijken! Voor ons is het een uitdaging om Solvinity te verrassen met nieuwe thema’s en bijzondere ideeën.

Aanpak

In een creatieve brainstorm hebben we nieuwe thema’s bedacht. Dit werken we uit door het campagnelogo vorm te geven. Dit jaar is het thema Next Level geworden. In het logo zie je een speelse verwijzing naar het spel Tetris. Vanuit deze basis werkten we aan vellen vol ideeën. Een groot gedeelte van deze ideeën hebben we uiteindelijk voor Solvinity uitgewerkt. Het is een mooi lijstje geworden; campagnelogo, digitale uitnodiging, tafelkaarten, posters, roll-up banners, geanimeerde video, entreedoek en een programmaflyer.

Campagne Logo

Animatie PPT en E-DM

Flyer / Tafelkaart

E-DM werknemers

ENQUETE FORMULIER

Poster

Entree doek + frame

Roll-up banner

Event - Missie: Digitale Transitie 2020

tag

Uitdaging

Solvinity organiseerde op 15 november het evenement Missie: Digitale Transitie 2020. Dit event vond plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Deze IT Experience ging over ICT –regie en –transitie bij gemeenten. Aan Switch de vraag om het evenement on- en offline een stoer en militair gevoel mee te geven.

Aanpak

Alles stond in het teken van deze (militaire) missie. De beelden op de website hebben we aangepast om de sfeer hier al terug te laten komen. Roller banners in dezelfde stijl stonden op het evenement. Op de dag zelf kregen de uitgenodigden een dossiermap, incl. brochure, dagprogramma en een echte army tag. Passende uitwerkingen en een tevreden klant. Mission accomplished!

Website banner

"Non secret" stempel

Roller banner

.OFT

Referral campagne 'The Hunt'

solvinity-the-hunt-logo

Uitdaging

Hoe triggeren we de huidige werknemers van Solvinity om zich in te zetten voor een wervingscampagne? De zoektocht naar nieuwe collega’s verlaagt de hoge werkdruk en daarnaast staat er een beloning van €1.500,- tegenover, voor het aanbrengen van elke nieuwe collega.

Aanpak

De wervingscampagne is ‘The Hunt for the new Solvineer’ geworden. Een thematische wervingscampagne waar je als werknemer niet omheen kunt! Door online en offline reclame betrekt Solvinity medewerkers in deze zoektocht. In en rond het pand vind je verschillende kaarten, borden en banners. Op de werktelefoon ontvang je een appje en in de mail zie je een mail binnenkomen met The Hunt als onderwerp. Kortom, het is tijd dat je in actie komt en nadenkt wie in jouw netwerk een Solvineer kan worden. Zo gaan de huidige Solvineers aan de slag om talent te vinden en aan Solvinity te binden.

Campagne beeld

solvinity-the-hunt-logo-zwart
solvinity-the-hunt-target

CEO persoonlijke brief voor al het personeel

De campagne is gestart met deze brief incl. vier ansichtkaarten die alle werknemers in kunnen zetten bij het vinden van nieuwe Solvineers.

Poster

solvinity-the-hunt-poster

E-dm

solvinity-the-hunt-algemeen-e-dm

Display met 4 verschillende ansichtkaarten

solvinity-the-hunt-display-2
solvinity-the-hunt-display-3
solvinity-the-hunt-display-1

Whatsapp post naar alle werknemers

solvinity-the-hunt-whatsapp-algemeen

Placemat

solvinity-the-hunt-placemat-3

WC spiegel sticker

solvinity-the-hunt-sticker-wc

Plafondhangers

solvinity-the-hunt-plafondhanger-2
solvinity-the-hunt-plafondhanger-1

Hand-out spelregels

solvinity-the-hunt-handout

Whatsapp berichten voor de extra actie's

solvinity-the-hunt-whatsapp-actie

Naast de €1.500,- die personeelsleden kunnen verdienen hebben we ook kleinere actie’s die verdeeld over 4 perioden ingezet worden.

Roll-up banners

solvinity-the-hunt-rollup-banner
solvinity-the-hunt-rollup-banners

E-dm extra actie's

solvinity-the-hunt-actie-e-dm

Tafelkaarten dubbelzijdig

solvinity-the-hunt-tafelkaart-2
solvinity-the-hunt-tafelkaart-1

Personeel werving video

solvinity-logo

Uitdaging

Solvinity zoekt IT-ers die uit misschien wel 100 andere IT-dienstverleners kunnen kiezen. Daarom vroeg Solvinity ons de LinkedIn pagina te vullen met beeld. Met foto’s en films die ook op de eigen pagina tot uiting komen.

Aanpak

We zijn op 3 locaties langsgegaan om te filmen. Er zijn interviews gehouden om zo de verschillende werknemers zo goed mogelijk in kaart te brengen. Uit de vele interviews zijn vervolgens allerlei quotes en leuke momenten gehaald die Solvinity het beste weergeven als interessante werkgever.

Het resultaat hiervan is een serie foto’s en korte films met werknemers aan het woord en een algemene film waar iedereen in voortkomt.

Deze filmpjes krijgen plaats op de LinkedIn Life Tab page en de eigen website uiteraard. Verder is social media ingezet om de films via het eigen netwerk te verspreiden. Dus ook door de 200 eigen medewerkers, waardoor een enorm bereik ontstaat.

Naast de Life Tab page komt er binnenkort ook nog een Solvinity “Werken bij” landingspagina waar alle informatie te lezen en bekijken is.

Video

Webdesign & development

solvinity_smartphone_image

Uitdaging

IT Experiences is een website van Solvinity waar events worden aangekondigd en verschillende content wordt gedeeld door middel van whitepapers en een blogpagina. We hebben een logo ontwikkeld dat aansluit bij de huisstijl van Solvinty. De website is clean, helder en erg gebruiksvriendelijk.

Aanpak

Samen met de klant goed gekeken naar de indeling van de website. Content moet eenvoudig toegevoegd worden en moet op ieder media apparaat goed zichtbaar zijn. De website bestaat uit eenvoudige kolommen en blokken.

it-experiences_web

Blogpagina

it-experiences_blog_page

Event - This is cloud control

IT_experiences_logo

Uitdaging

Het event This is cloud control een gezicht geven!  We wilden een leuke en sympathieke draai geven aan het event.

Aanpak

Alles stond in het teken van op reis gaan. De locatie was ook op Schiphol. De uitgenodigden kregen een boardingpass, een trolley en een koffer label. Het geheel kan je hieronder bekijken. Het event hebben we al eerder vormgegeven voor Solvinity, maar toen heette Solvinity nog ASP4all (zie de after movie onderaan deze pagina).

Boardingpass

uitnodiging

IT_experiences_boardingpass

Trolley + kofferlabel

voor alle uitgenodigden

IT_experiences_trolley

Roll-up banners

voor op het event

IT_experiences_rollup_banners

After movie - Cloud control experiences

Toen Solvinity nog ASP4all heette hebben we dit event ook mogen beetpakken!

Infographic

De infographic is een op zich zelf staand project geweest

Infographic_solvinity