Klant

Janson Bridging

Tijdelijk of permanent een brug nodig? Janson Bridging is dé ontzorgende expert op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferries voor zowel civiele als militaire doeleinden. Een brug huren, kopen of financieren? Vanwege de meer dan 20.000 ton tellende voorraad kunnen zij altijd snel een betrouwbare oplossing bieden. Vanzelfsprekend helpen de engineers desgewenst met alle bouwkundige en technische vraagstukken en normen. Kennis, ervaring, voorraad en flexibiliteit: daarin blinkt Janson Bridging uit als het om bruggen gaat. Niet voor niets zijn ze marktleider in Europa.

Art direction videokaart

Voorkant van de Janson Videokaart

Uitdaging

Vanuit Janson Bridging kwam de vraag om mee te denken over een videokaart mailing, en deze ook te ontwerpen. In de videokaart speelt een mooie en professionele video af over Janson Bridging wereldwijd. Om het ontwerp net zo indrukwekkend te maken als de video zelf hebben de artdirectors bij Switch hun uiterste best gedaan.

Aanpak

Janson Bridging is al ruim acht jaar klant van Switch. We hebben inmiddels een aardige database aan beeldmateriaal opgebouwd. Dat maakt het ontwerpen van een flitsend ontwerp een stuk makkelijker. De huisstijl (zie hieronder) van Janson bevat wit en grijstinten, in het ontwerp van de videokaart is gekozen voor meer blauwe en donkere kleuren. Dit maakt het geheel spannender en daarnaast komt de video op deze manier mooi uit. Zo is het echt een cadeautje om weg te geven.

Videokaart design

Blauwe videokaart voor Janson Bridging
Voorkant van de Janson Bridging Videokaart
Binnenkant van de Janson Bridging Videokaart met afspelende video

Stationary, website en diverse uitingen

janson bridging wiebertje

Uitdaging

Zet Janson Bridging neer als merk dat de leiding neemt; kracht, klasse en de uitstraling van een marktleider!

Aanpak

Het wereldwijde teken voor bruggen staat centraal en de kleuren blauw en grijs stralen uit wat het moet doen. En de rode accenten geven het geheel een bepaalde toegankelijkheid en nuchterheid die het nodig heeft.

Huisstijl Janson Bridging

Janson Bridging logo
Janson Bridging huisstijl

Webdesign

janson bridging website

Corporate folder

janson bridging folder6
janson bridging folder1
janson bridging folder5
janson bridging folder4
janson bridging folder3
janson bridging folder2