Klant

HOSPITALITY HOLLAND

Hospitality Holland is een inkoopcollectief voor hoteliers dóór hoteliers. Door het uitblijven van een derde inkooppartij zijn de inkoopvoordelen direct voor de aangesloten hoteliers. Gezamenlijk inkopen, zo sta je samen sterker!

Webdesign & development

hospitality-holland-website-logo

Uitdaging

Hotel Mijdrecht startte een eigen inkoopcollectief, Hospitality Holland. Aan Switch de vraag om de huidige website van Hospitality Holland te verbeteren. Deze toonde niet de gewenste informatie en gaf nieuwe leveranciers en hotels geen mogelijkheid om zich aan te melden. De uitdaging, een intranet bouwen voor zowel leveranciers als hoteliers.

Aanpak

Na een blik op websites van andere collectieven zijn we aan de slag gegaan. Na een gesprek met Hotel Mijdrecht is een lijst met wensen voor de website opgesteld. Onze artdirector heeft hiermee een prachtig ontwerp neergezet. Een website waarin alle informatie duidelijk naar voren komt. Vervolgens heeft onze webdeveloper van het ontwerp een functionerende website gebouwd. Het resultaat? Een strakke landingspagina en een duidelijk intranet, waar zowel leveranciers als hoteliers terecht kunnen voor informatie.

hospitality-holland-website
hospitality-holland-website-2