Klant

Hilverda De Boer

Hilverda De Boer specialiseert zich al ruim 100 jaar in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen van de hoogste kwaliteit en de beste kwekers. Via Global Sourcing levert Hilverda De Boer wereldwijd bloemen en altijd in één zending, ongeacht waar uw bloemen vandaan komen.

Hilverda de boer telefoon

Uitdaging

Een website ontwikkelen die intuïtief  werkt en geschikt en logisch is voor de internationale markt, waaronder ook China en Rusland. Techniek, gebruiksgemak en vindbaarheid zijn belangrijke speerpunten. En dit natuurlijk allemaal in de herkenbare Hilverda De Boer huisstijl.

Aanpak

De vorige website hebben we eerst goed onderzocht en de data ervan bekeken. Nadat we de wensen hebben geïnventariseerd vanuit Hilverda De Boer en de groepen bezoekers hadden bepaald, zijn we gestart met het ontwerp. De teksten zijn geschreven op basis van SEO. Vervolgens zijn de teksten vertaalt in 8 talen, waaronder ook Russisch en Chinees. Op de homepagina worden de actuele aanbiedingen getoond. Deze worden direct vanuit het voorraadsysteem van Hilverda De Boer ingeladen. Het eindresultaat is een internationale website met de nieuwste technieken, zeer gebruiksvriendelijk en goed vindbaar.

Webdesign & development

Hilverda de boer website_1
Hilverda de boer website_2

Vrachtwagen design

Hilverda_logo

Uitdaging

Maak een ontwerp dat groots, internationaal en opvallend voorbij komt rijden.

Aanpak

We hebben goed gekeken naar opvallende vrachtwagens van bekende merken. De meest opvallende vrachtwagens zijn toch de eenvoudigste met het logo groot en duidelijk, wat zorgt voor de meeste herkenning. We hebben wel 10 verschillende ontwerpen voorgesteld en uiteindelijk gekozen voor de meest herkenbare variant.

Vrachtwagen design

Hilverda_vrachtwagen

Internationale folder in 3 talen

hilverda-folder_hoofdfoto

Uitdaging

Een algemene Hilverda De Boer folder neerzetten met een duidelijke Hilverda look and feel.

Aanpak

We hebben goed gekeken naar de huidige huisstijl en bedacht om een onderdeel van het logo te gebruiken als herkenning. Het grafische bloem effect op de voorkant komt uit het logo en komt in alle uitingen terug. De folder is in meerdere talen gedrukt.

.

Folder

hilverda-folder1
hilverda-folder2
hilverda-folder3
hilverda-folder4

Hilverda De Boer - Supreme Selections

Supreme_selection_hdb

Uitdaging

Supreme Selections is een exclusieve bloemenlijn van Hilverda De Boer. De uitdaging was om de kwaliteit van de bloemen terug te laten komen in een exclusieve en chique vormgeving. Het zijn tenslotte speciale bloemen die met een grote zorgvuldigheid gekweekt zijn.

Aanpak

We zijn gestart met het maken van een herkenbaar logo. De goud tint in combinatie met de frisse kleuren geven een chique gevoel. Het donker blauw versterkt dat nog eens extra. Dit geheel hebben we doorvertaald naar een herkenbare lijn.

Logo design

Supreme_selection_hdb_logo
Supreme_selection_hdb_logo blauw

Vrachtwagen design

Supreme_selections_vrachtwagen_design

Verpakkingen

Supreme_selection_verpakking4
Supreme_selection_verpakking6
Supreme_selection_verpakking5
Supreme_selection_verpakking7