Klant

GSA

GSA Groep: zes gespecialiseerde facilitaire dienstverleners die stuk voor stuk én samen een hechte professionele organisatie vormen. De kernwaarden (betrokken, flexibel, toegankelijk en innovatief) ziet u overal in terug. Van oorsprong is GSA zéér sterk vertegenwoordigd op de luchthaven Schiphol, maar tegenwoordig is het team van zo'n 300 gemotiveerde professionals actief in heel Nederland.

Corporate brochure

gsa logo

Uitdaging

Na het ontwikkelen van de huisstijl, wil GSA zich op een frisse manier presenteren aan tafel tijdens gesprekken met prospects, klanten en kandidaten. We maakten een zakelijke brochure voor 6 afzonderlijke bedrijven, met afzonderlijke diensten, maar een overduidelijke gezamenlijke loof & feel. De brochure moet duidelijk laten zien waar GSA voor staat en welke diensten zij aanbieden.

Aanpak

Er is goed gekeken naar het complete aanbod van GSA. We hebben de GSA huisstijl toegepast, we organiseerden een meerdaagse fotoshoot achter de douane op Schiphol, op locatie in het casino en meer. De brochure krijgt extra ‘glans’ door een unieke afwerking met een stansvorm die het groepsgevoel van de GSA Groep met haar afzonderlijke bedrijven tastbaar maakt.

Corporate brochure

GSA-brochure-1
GSA-brochure-2
GSA-brochure-3
GSA-brochure-4
GSA-brochure-5
GSA-brochure-6

GSA 30 jaar - Facebook winactie

gsa logo ballonnen

Uitdaging

GSA bestaat 30 jaar. Dat geeft vertrouwen bij een hele grote groep opdrachtgevers, contactpersonen, medewerkers en andere partijen. Maar dan moeten ze het wel weten.

Aanpak

We stellen voor om een actie te bouwen rondom het startjaar van GSA Groep… 1982. We geven mensen prijzen weg uit dat jaar. Een oude flipperkast, skateboard of een cassettebandje van de Dolly Dots. Gezocht, gevonden en gekocht op Marktplaats.nl.

30 jaar GSA - Facebook winactie

Facebook-actie-pagina_2
Facebook-actie-prijzen
GSA-prijsuitreiking-A3