Klant

Granuflex, Genan en Kargro

Granuflex is net als Genan en Kargro leverancier van duurzame rubberen tegels. Deze tegels liggen bijvoorbeeld op speelplaatsen, in paardenstallen of worden gebruikt als dakbedekking. Daarnaast leveren ze rubber granulaat voor kunstgrasvelden.

Campagne Sportveldkorrels

Uitdaging

Samen met twee grote concurrenten staat Granuflex op één stand tijdens de Nationale Sportbeurs. Tijdens het evenement willen ze de bezoekers een positief geluid laten horen rondom kunstgrasvelden met rubbergranulaat of rubber infill. Het product is onterecht negatief in het nieuws geweest, Switch werd ingeschakeld om het product op een andere manier in de spotlight te zetten.

Aanpak

De campagne rondom rubber sportveldkorrels trapten we af met een advertentie in het beursmagazine. In lijn met dit ontwerp creëerde Switch een beurswand en flyer voor de beurs. Duurzaamheid in combinatie met sportplezier staat in zowel kleurgebruik, tekst en beeldkeuze centraal. Op de uitingen staan vijf voordelen van rubberkorrels benoemd, op de bijbehorende campagnewebsite worden deze ondersteund met uitspraken van gerespecteerde partijen zoals de KNVB, RIVM en diverse media.

Website Granuflex

Desktopscherm en tablet met het websiteontwerp voor Granuflex over sportveldkorrels
Opengeslagen magazine met advertentie voor Sportveldkorrels.nl

Advertentie

Beursstand voor Sportveldkorrels, een ontwerp voor Granuflex, Kargro en Genan
Brochures voor sportveldkorrels.nl een campagne voor Granuflex