Klant

Cobouw

Cobouw vindt dat alle professionals in de bouwkolom altijd op de hoogte moeten zijn van de belangrijkste ontwikkelingen in hun markt en discipline. Zowel de krant als de Cobouw website verschaffen meer inzicht in de economie, politiek, aanbestedingen en innovatie in relatie tot de Nederlandse bouw. Bouwprofessionals presteren beter als zij een abonnement op Cobouw hebben. Want een abonnement betekent dagelijks en overal actueel bouwnieuws en onmisbare informatie die je helpt in je vak.

Week van de bouw

Uitdaging

Heel bouwend Nederland werkt beter met Cobouw als partner. Het nieuws, de tips, de ondersteuning bij sales en kostenberekeningen, de events… Cobouw helpt bouwend Nederland aan betere resultaten.

Aanpak

Switch ontwikkelt films, referentiecases, advertenties, Direct Marketing, landingpages, nieuwsbrieven, beursideeen, prezi’s, verkoopfolders en hele campagnes om de doelgroep te motiveren.

Logo

Ontwerp

Bouwberichten.nl & Kosteninformatie.nl

Cobouw – Week van de bouw – Logo

Aankleding

promo dames

Cobouw – Week van de bouw – Promotiemiddelen

Direct

Mailing

Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing
Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing

Direct mailing

Waardecheque

Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing - Waardecheque

Beurs-

Aankleding

Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding
Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding
Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding

Social Media

Visuals

Facebook

Pagina

Twitter

Pagina

Cobouw Bouwberichten video

Voor Bouwberichten hebben we verschillende videos gemaakt van referenties. Tevreden Cobouw klanten hebben we gefilmd op locatie. Zij vertelden over hun positieve ervaringen van een Bouwberichten abonnement.

Prezi presentatie Bouwberichten