Klant

Air Hollandia

Is Nederlands nieuwste vliegmaatschappij en focust op het aanbieden van fullcharters aan touroperators en bedrijven.

Air Hollandia logo

Uitdaging

De uitdaging die wij van Air Hollandia kregen is om een safety card voor de Fokker 100 te ontwerpen. De safety card geeft informatie en instructies over veiligheid en moet voor alle passagiers duidelijk zijn. De safety card wordt dagelijks gebruikt en in stoelzakken gestoken, dus moet ook tegen een stootje kunnen.

Aanpak

In de safety card wilden we de signatuur van Air Hollandia terug laten komen. Daarom hebben we alle illustraties op de kaart ontworpen en eigen gemaakt binnen de Air Hollandia stijl. Er is geen gebruik gemaakt van bestaande iconen. Het tekenen van de illustraties luistert erg nauw, want het moet exact kloppen om de juiste instructies te geven.

Ook hebben we de productie verzorgd. Een handig formaat wat gemakkelijk in de zak van de stoel past, afgewerkt met ronde hoeken zodat de hoeken netjes blijven. Ook is de kaart afgewerkt met een matlaminaat. Matlaminaat zorgt voor een luxe uitstraling, geeft de kaart extra stevigheid en voorkomt vingerafdrukken. Dit alles zorgt ervoor dat de kaart netjes blijft in het vliegtuig en intensief gebruik aankan.

Safety card

Air Hollandia visual 1
Air Hollandia visual 2