Dienst

Google AdWords

Trots presenteert u uw nieuwe website. Logisch natuurlijk, want de website heeft een mooi design, pakkende teksten en is gebruiksvriendelijk. Toch blijven de bezoekersaantallen achter bij uw verwachtingen. Dit heeft te maken met de online vindbaarheid en Google AdWords kan daarbij helpen.

Switch Reclamebureau kan u helpen bij het verhogen van de online vindbaarheid. Dit doen we onder andere met Google AdWords campagnes. Door gerichte campagnes bereikt u potentièˆle klanten die specifiek zoeken naar uw product of service. Zo wordt uw bedrijf niet alleen beter gevonden online, maar zijn de bezoekers op uw website ook echt geìˆnteresseerd in uw aanbod.

Google AdWords klinkt kostbaar, maar dat is het niet. Voor elk budget en doel maken we een campagne op maat. Samen bepalen we het doel en de aanpak, daarna stellen wij de campagne(s) en advertenties in. Gedurende de looptijd optimaliseren wij de campagne(s) voor het beste resultaat. Het spreekt voor zich dat u altijd toegang heeft tot de campagne(s) en elke maand sturen we u een rapportage van de resultaten. Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich kunt focussen op het opvolgen van alle nieuwe leads.

Google AdWords pakketten

Switch Reclamebureau biedt twee pakketten aan: een start- en standaardpakket. Het startpakket is uitermate geschikt om uw website, bedrijf, product of dienstverlening te promoten onder uw specifieke doelgroepen. Een standaardpakket is handig als u meerdere producten en/of diensten wilt promoten. Bekijk de pdf voor een uitgebreide uitleg en kosten of neem contact op met ons.

AdWords campagnes

van Switch zijn:

  • Op maat
  • Voor elk budget
  • Complete campagne(s)
  • Inclusief optimalisatie

Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords.

Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Contactformulier

Kom in contact

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.